Tarvitsetko kotisivut pienelle yritykselle?

Tämä tietopaketti on sinua varten, olit sitten uusi, tuleva tai hieman kokeneempi yrittäjä!

Käymme läpi tiiviisti, mitä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon hankkiessasi yritykselle sen ensimmäiset verkkosivut. Tässä tekstissä tulevat kaikki asiat, joista sinun täytyy olla tietoinen, vaikka ostat verkkosivut ammattilaiselta.

 

Kuinka paljon kotisivut maksavat?

Joistakin sadoista euroista tuhansiin euroihin.

Jos tarvitsemasi verkkosivut ovat verrattain simppelit, eli ne koostuvat esimerkiksi vain yhdestä sivusta, joka sisältää yrityksesi esittelyn, kuvia ja yhteystiedot, selviät muutamalla sadalla eurolla. Tällaiset ovat normaalit kotisivut pienelle yritykselle. Jos joku pyytää nelinumeroisia summia, tiedät, että sinua yritetään vedättää.

Laajempi ja monimutkaisempi toteutus, jossa ominaisuuksia on tarpeen olla enemmän, luonnollisesti maksaa myös enemmän ja tällöin puhutaan tuhansista tai jopa kymmenistätuhansista euroista.

Me Neticellä toteutamme avaimet käteen -kotisivut pienelle yritykselle alkaen muutamasta sadasta eurosta. Kysy tarjousta!

Jos haluat laskea arvion, mitä kotisivusi kustantavat, lue artikkelia pidemmälle ja löydät nopean hintalaskurimme.

 

Verkkotunnus eli domain

Verkkotunnus (englanniksi domain) on nettisivulle varattu osoite. Suomalainen verkkotunnus on .fi -päätteinen, ja siitä pitää rekisteriä Traficom. Muita vaihtoehtoja ovat mm. .com, .net, ja .org.

 

Webhotelli eli hosting-palvelu

Verkkosivut eivät ole internetissä itsestään. Sivusto tulee sijoittaa palvelimelle, joka “hostaa” verkkosivuja, jolloin ne ovat julkisesti netissä kaikkien nähtävillä internetissä.

 

Sisältö

Sisältö tarkoittaa verkkosivujen tapauksessa lähinnä tekstiä ja kuvia, mutta myös mahdollisesti videoita ja äänitteitä, jotka ladataan verkkosivustolle. Yrityksesi verkkosivujen sisällön paras asiantuntija olet sinä, koska tunnet yrityksesi liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön sekä asiakkaat parhaiten. Siksi sinulla on parhaat valmiudet tuottaa sisältö verkkosivuillesi.

 

Sisällönhallintajärjestelmä

Sisällönhallintajärjestelmä tarkoittaa ohjelmistoa, jolla verkkosivuille pystyy kätevästi ja helposti lisäämään itse haluamaansa sisältöä. Tämä sisältö voi olla vaikkapa uutisia tai tiedotteita asiakkaille. Netice huolehtii sisällönhallintajärjestelmän asennuksesta osana verkkosivujen toteutusta. Lisäksi ylläpitoon kuuluu päivitykset sisällönhallintajärjestelmään ja sen lisäosiin, joita ilman se lakkaisi toimimasta ja verkkosivut menisivät rikki.

Sisällönhallintajärjestelmänä suosimme lajissaan maailman ylivoimaisesti suosituinta – WordPressiä. WordPressin helppokäyttöisyys sisällön päivittäjälle on ehdottomasti yrittäjän etu.

 

Meiltä nettisivut helposti ja edullisesti

Neticeltä saat kaikki yllä mainitut asiat avaimet käteen -palveluna. Vaikka ostat sivusi meiltä valmiina, on sinun hyvä tietää mistä maksat ylläpidossa. Näitä ovat domain, hostaus sekä sisällönhallintajärjestelmän ja sen lisäosien ylläpito. Ainoa asia, joka ei lähtökohtaisesti sisälly “avaimet käteen” -pakettiin, on verkkosivujen sisältö, eli teksti ja kuvat. Suosituksemme on, että asiakasyritys toimittaa ne meille itse, koska tuntee oman liiketoimintansa ja asiakkaansa parhaiten. Me lisäämme nämä tiedot sivuillesi – tietenkin sisältyen normaaliin hintaan.

Me olemme luotettava kumppanisi, kun tarvitset kotisivut yrityksellesi.

 

Hintalaskuri

Laske verkkosivustosi hinta-arvio!
Aloita syöttämällä sähköpostiosoitteesi:
Samalla hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen yhteystietojen käytön